Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 48

Thread: Connectivity issues this weekend

  1. #1
    Join Date
    24th May 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    33,274

    Exclamation Connectivity issues this weekend

    Not sure what is going on, but some people have been having trouble accessing/finding the board this weekend.

    I had trouble, on and off today to access it, while someone else in Brisbane has had no problems.

    Then someone else in Sydney told me they couldn't access it, but judging by the posts on here, the board has been up the entire time.

    I don't know if the Internet provider may be an issue, but I haven't had any troubles accessing other sites, or even the site of the host of this domain. (and clearing cookies didn't help)

    So for those who have had problems, this is here for you to know why (or know about something that is rather puzzling).

  2. #2
    Join Date
    8th Jun 2012
    Location
    Melbourne
    Posts
    4,970

    Default

    I have had problems. I contacted you on the offline page to see what was up. It's all good now.

  3. #3
    Join Date
    11th Aug 2011
    Location
    townsville
    Posts
    798

    Default

    everyone from outside of brissie and up have had no internet or phones for 24hrs.maybe that was the problem.

  4. #4
    Join Date
    3rd Jun 2011
    Location
    penrith
    Posts
    1,828

    Default

    Tried tonight to access from my PC but it is saying the server is having problems, so I am using my phone and I have no issues.

    the torture of others sparks is music to my sensors!!!

  5. #5
    Join Date
    18th Jun 2012
    Location
    St Clair
    Posts
    1,982

    Default

    Quote Originally Posted by crankcase76 View Post
    Tried tonight to access from my PC but it is saying the server is having problems, so I am using my phone and I have no issues.
    Same, couldn't get on either way earlier but now I can on phone only

  6. #6
    Join Date
    15th Aug 2010
    Location
    Melbourne
    Posts
    1,337

    Default

    I have had access but have needed to be creative about it. I gained access by searching otca in google then clicking the ozformers link.

    The following didn't work:
    -clicking on the remembered address suggestions from the drop down menu of the address bar in internet explorer
    -typing in the front page address www.otca.com.au in the address bar
    -trying my android phones browser
    -using safari on my iPad and a friend's iPhone

    Just tried using google chrome as a browser and that worked fine.

    Not sure what any of this means but I hope it helps.

  7. #7
    Join Date
    27th Dec 2007
    Location
    Chadstone, Vic
    Posts
    14,531

    Default

    I had on and off problems with my iPhone on the Optus network most of the day. It's been working fine for me tonight using Chrome on my laptop on the Bigpond network.

  8. #8
    Join Date
    31st Jul 2012
    Location
    Melbourne CBD
    Posts
    1,889

    Default

    Only just now have i been able to connect to this site.

  9. #9
    Join Date
    29th Jun 2011
    Location
    Melbourne
    Posts
    2,562

    Default

    No issues at all over the weekend via Safari on the phone, iPad or Mac, via Telstra. Guess I was one of the lucky ones.

  10. #10
    Join Date
    24th May 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    33,274

    Default

    My ability to connect keeps dropping out throughout the night. The last two hours I haven't been able to access it, so something unusual is happening here, as none of it is consistent to suggest a cause.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •