Results 1 to 10 of 10

Thread: Logging in troubles

  1. #1
    Join Date
    9th Apr 2008
    Location
    WEST AUST
    Posts
    4,462

    Default Logging in troubles

    Anyone else having trouble logging in or is it just me?

  2. #2
    Join Date
    2nd Jun 2011
    Location
    Rylstone
    Posts
    8,117

    Default

    No probs here. I was actually thinking its been the first time in ages that there hasn't been any issues with the site for an extended period.

    Have all the big attacks from overseas ended Griff?

  3. #3
    Join Date
    11th Dec 2012
    Location
    Perth
    Posts
    2,416

    Default

    No problems logging in but that “This news page is currently under re-construction” page is really annoying every time I visit here.

  4. #4
    Join Date
    10th Mar 2016
    Location
    Sydney
    Posts
    420

    Default

    Haven't had any issues.

  5. #5
    Join Date
    10th May 2008
    Location
    WA
    Posts
    1,281

    Default

    I've had some issues...
    After logging in, it returns me back to the main page without signing in.
    Took a couple of tries to login.

  6. #6
    Join Date
    24th May 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    33,292

    Default

    Do you tick the box "keep me logged in" when you log in?

    Quote Originally Posted by Autocon View Post
    Anyone else having trouble logging in or is it just me?
    Are you having the same problem, or something else?

  7. #7
    Join Date
    9th Apr 2008
    Location
    WEST AUST
    Posts
    4,462

    Default

    It appears to be that i cant log in on the main page. I need to go to a section eg primes movie news or soundwaves global news then i can log in.

  8. #8
    Join Date
    10th May 2008
    Location
    WA
    Posts
    1,281

    Default

    Quote Originally Posted by griffin View Post
    Do you tick the box "keep me logged in" when you log in?
    Yups... it still occurs oddly enough.
    Today only once.

  9. #9
    Join Date
    7th Feb 2013
    Location
    2164
    Posts
    8,241

    Default

    I'm on the mobile mostly and have the log in box ticked, 0 issues. Heh

  10. #10
    Join Date
    24th May 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    33,292

    Default

    Maybe it is the type of browser?
    I used to have issues with the older version of this board while using firefox, but not some other browsers.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •